Miért előnyös és mik a pozitívumok?


Mit értünk ez alatt ?

Vásároljon nyílászáróinkkal 20 000-res bankókat és csendes hétvégéket!

Mi a termékeinkre úgy tekintünk, mint olcsó pénzvásárlásra. Egy megtérülő vásárlásnál mi nemcsak egy nyílászárót látunk, ami beépítésre vár; hanem azt, hogy például húszezreseket vásárol tízezer forintokért.

Miről is van szó?

Nyílászáróinkkal szert tehet egy plusz bevételi forrásra

Ön régi, elavult nyílászárókkal nem elsősorban az otthona esztétikáján ront, hanem az energiaköltségein is .

Talán előfordult, hogy panaszkodik a fűtésköltségek miatt, azonban azokat nem feltétlen a magas energiaárak okozzák, hanem a huzatos nyílászárói és ajtói. A rossz hőszigetelés akár 40-60 százalékkal is növelheti az energiaveszteséget otthonában, ami véleményünk szerint nem túl jó arány.

Időtálló, kiváló hőszigetelést nyújtó nyílászárókkal azonban végre nem a környezetét, hanem a lakását fogja fűteni. Spórolhat az energiaköltségein. Passzív házak esetében is használhatóak.


Ajándék,meglepetés,öröm gyermekeinknek vagy akár párunknak . Micsoda öröm, mikor szembesülnek a pozitívumaikkal, látvánnyal, illetve ingatlanuk értékét is megnöveli azon kívül, hogy mint, látvány, mint energetikailag is gyakorlatilag is csökkent rezsijén, ami havonta megbizonyosodik .

Külső zajok szigetelésre való tekintettel, kellemetlen szomszédai , autósok és egyéb más zajok hatása ellen véd, hiszen a 35 db hangszigetelési érték nem engedi be a nem kívánt zajokat , illetve biztonságban érezheti vagyontárgyait a külső kellemetlen behatolóktól, 

Nyílászáróink csak A+ osztályúak, ezért UV állóak és a napsugarak és egyéb más környezeti hatásoktól sem kell tartania,  további javítással sem kell számolnia.  10 év gyártói garancia magáér beszél, hiszen 1997 óta működik gyártónk, ahonnan bizalmas rendeléseinket még a  mai napig adjuk le kedves ügyfeleinknek probléma nélkül!

A magyar gyártókkal sem lenne semmi baja Cégünknek ,csak a  magasabb árfekvésért, illetve kevés garanciatartalommal ez  nem lenne elegendő Cégünk hosszútávú működéséhez, ezért maradt Cégünk a német, biztos vasalatnál  ami hosszú évtizedeket bizonyított, megfizethető áron. 

Magas megrendeléseinknek köszönhetően, ügyfeleinknek prémium minőségű anyagokból összeállított, személyre szabott profilokat tudunk biztosítani.

Befektetett pénzét megfontoltan és átgondoltan kell eldöntenie, mibe és hova fekteti be, hiszen ezek az alapok.


Felhívjuk kedves olvasónkat, hogy tájékozódjon megrendelés előtt,hiszen sajnálatos módon többször is előfordult, hogy 2 éves nyílászárókat is cseréltetnek cégünkkel, aminek oka ,hogy nem megfelelő minőségű nyílászáró mellett döntöttek vagy akár a beépítés minősége is ronthatja a nyílászáró minőségét, ami visszafordíthatatlan az eldeformálódottan beépített tok miatt!


Befektetés vagy próba? 

Rezsicsökkentés és biztonság, hangszigeteléssel egyetemben!

Nyílászáró csere után 30% rezsiköltséget csökkenthet lakásában havi szinten, valamint külső zajcsökkentést és biztonságot biztosít a külső hatások ellen .

Az embereknek az anyagiak és a nyugalom ami elsődleges! Mért ne foglalkozzon azzal, ami elsődlegesen fontos Ön számára? Hiszen ez az  alapvető nyugalmunk után tervezhetünk tovább ... Szerintünk az első lépések egyike, miután tovább tervezhetnénk jövőnket és az életünkre való hasznos dolgokat .

Ajándék,meglepetés,öröm gyermekeinknek vagy akár párunknak . Micsoda öröm, mikor szembesülnek a pozitívumaikkal, látvánnyal illetve ingatlanuk értékét is megnöveli azon kívül , hogy mint látványban, mint energetikailag is gyakorlatilag is csökkent rezsijén, amin havonta megbizonyosodik .

Külső zajok szigetelésére való tekintettel, kellemetlen szomszédai , autósok és egyéb más zajok hatása ellen véd, hiszen a 35 db hangszigetelési érték nem engedi be a nem kívánt zajokat , illetve biztonságban érezheti vagyontárgyait a külső, kellemetlen behatolóktól.

Nyílászáróink csak A+ osztályúak, ezért UV állóak és a napsugarak, továbbá egyéb más környezeti hatásoktól nem kell tartania, ezért további javítással nem kell számolnia. 10 év gyártói garancia magáért beszél, hiszen 1997 óta működik gyártónk,ahonnan bizalmas rendeléseinket mai napig adjuk le kedves ügyfeleinknek probléma nélkül!

A magyar gyártókkal sem lenne semmi baja Cégünknek, csak a  magasabb árfekvésért, kevés garanciatartalommal nem elegendő cégünk hosszútávú működéséhez, ezért maradtunk  a német, biztos vasalatnál, ami hosszú évtizedeken bizonyított megfizethető áron.

Magas megrendeléseinknek köszönhetően ügyfeleinknek prémium minőségű anyagokból összeállított, személyre szabott profilokkal tudunk szolgálni.

Befektetett pénzét megfontoltan és átgondoltan kell eldöntenie mibe és hova fekteti be, hiszen ezek az alapok

Felhívjuk kedves olvasónkat, hogy tájékozódjon megrendelés előtt, hiszen sajnálatos módon többször is előfordul, hogy 2 éves nyílászárókat is cseréltetnek cégünkkel és ennek oka, hogy nem megfelelő minőségű nyílászáró mellett döntöttek, vagy akár a beépítés minősége is ronthatja a nyílászárónak ami visszafordíthatatlan az eldeformálódottan beépített tok miatt!

Befektetés vagy próba? Alapja az életnek és ez után tudunk helyesen, jól dönteni az élet nagy dolgaiban.


Elérhetőség:
+3630-552-8619
E-mail: nyilaszarokotthona@gmail.com,
info@ablak-ajto-csere.hu,

Web: www.ablak-ajto-csere.hu 

 VISSZAHÍVÁST KÉREK:

Miben tudunk segíteni?

         Műanyag nyílászárók

        Bejárati ajtók

             Árnyékolástechnika

            Automatizált okos otthon

           Szellőzők nyílászárókhoz

            Beltéri ajtók

        Referencia

            Hangulatvilágítások

          Lakásfestés