Koronavírusos fertőzések miatti változások!


 Tisztelt Ügyfelünk!

Cégünk a jelenlegi világjárvány miatt  felhívja Önök figyelmét és útmutatást ad a változásainkról és óvintézkedéseinkről a biztonságunk érdekében.


Telefonos elérhetőségünk : +3630/193-6523 Hétfőtől -Péntekig  10-18 óra között ( esetenként korlátozottan, viszont felkeressük kedves érdeklődőnket 24 órán belül.)

E-mail : nyilaszarokotthona@gmail.com  ( beérkező levelünkre 48 órán belül válaszolunk.)                      Weboldalon keresztül felkeresett érdeklődőinknek szintén 48 órán belül választ adunk kérdéseire.


Ingyenes helyszíni felmérés és szolgáltatásaink közbeni védelem: Cégünk munkatársai fokozott óvatossággal közelítik otthonát, ezért kérnénk Önöket is a lent felsoroltak betartását. Előre is Köszönjük! 

Amennyiben érdeklődőnk 1960 előtti születésű, kérném jelezze felénk!                                                     Személyes találkozás esetén Cégünk kötelezővé tette a szájmaszk és kesztyű használatát kollégáinknál!  1960 előtti születésű ügyfeleinknél munkatársaink a maszk és kesztyű használatán kívül légmentes védőszemüveget is használnak. 


Társadalom egészsége és gazdasági okok miatt kérném elővigyázatosságát a vírusfertőzés ideje alatt!   Megértésüket és együttműködésüket köszönjük! 


Jelenlegi társadalmi helyzet miatt meghosszabbítottuk és bővítettük akciónkat :                

- ( vírusfertőzés alatt ) 65 év feletti megrendelőinknek további kedvezményt biztosítunk.

- Nyílászáró rendelése esetén :   2021. január. 31- ig megkötött szerződésekhez ajándék redőnyt biztosítunk!

- Bejárati ajtó rendelése esetén csak az ajtó árát kell megfizetni, beépítése díjtalan!   

- Gázmű által elfogadott automata szellőző ára csak felszereléssel  16.900,-  /db            (  teljes lakás nyílászárói cseréje esetén 1 db ajándék!) 


Szellőző előnyei a vírussal szemben:

Folyamatosan üzemelő rendszerek esetén nem kell attól tartani, hogy a vírus egyik lakásból a másikba jut, ugyanis a levegő vezetése, a légtér átöblítése, a friss levegő bejutási pontjától a levegő elvezetési pontjáig szigorúan egy irányban történik.

Mérések sora bizonyítja, hogy a vírusos időszakban növelni kell a légcsere intenzitását, mert ha több külső levegőt vezetünk az épületekbe, elősegítjük a szennyező anyagok hígítását, ami csökkenti a fertőzés kockázatát. A vírusrészecskék annyira kicsik, hogy nem ülepednek ki a nagy sebességgel mozgó levegőből a légcsatornák falára, így ez nem okoz problémát.

- hívja fel a figyelmet Király Tamás.