Állásajánlat

A kérdőív beküldése után fel kell tüntetni:  név, elérhetőséget és,  hogy melyik szakterületre szeretnél jelentkezni!

A Állásajánlathoz tartozó kérdéseket a lap alján találhatod . Kérdések be vannak számozva. Csak a számokat kell sorba írni vesszővel elválasztva a küldés gomb feletti mezőbe. 
Kis videóba szerepelnek a kérdések és a válaszokat várjuk 

ŰRLAPON kell visszaküldeni  a válaszok száma jelentkezőket!

Dokumentum kitöltése kb 10 perc .-20 perces nyugodt 48 órán belül telefonon értesítjük az érdeklődőket.Amit a Cég kínál:

- Hosszútávú munkalehetőség több szakterületre a Cégen belül, telefon korlátlan lebeszélhetővel,

- 2 hónap problémamentes munkavégzés után a szorgalmas és aktív munkatársak fizetése emelkedik átlagban  25. és 60.000/hó , amit a  munka feladatköre határozza meg.  Jutalék  vagy a normál teljesítményt  meghaladó  munkavégzés kifizetése.


Cégünk, a következő szakterületekre keres  munkatársakat:  


          

 - Otthonról végezhető telefonos ügyintézés és egyéb más betanított   számítógéppel könnyedén elvégezhető feladatok megoldására várjuk a jelentkezőket. (beküldött kérdőív és néhány  perces telefonbeszélgetés után a  fizetést megtudjuk határozni)  Termékek eladása igazán meg tudja dobni fizetést! 


-Otthonról végezhető telefonos ügyintézés és egyéb más betanított számítógéppel könnyedén elvégezhető feladatok megoldására várjuk a jelentkezőket. (beküldött kérdőív és néhány perces telefonbeszélgetés után a fizetést megtudjuk határozni) FLOTTÁS előfizetésekkel kapcsolatos ügyintézés és termékek felkínálása az ügyfeleknek

 (Átlagban 180- 350.000,- közötti kifizetésre lehet számítani.  ( nyelvtudás is emelheti a fizetésed,. Nyelvtudás nélkül 200-250.000 ft-os fizetéssel kell kalkulálni az első időszakban.)   - B kategóriával rendelkező FÉRFI sofőrök jelentkezését várjuk. Igény esetén    "fejlődés a következő szintre" betanítás is  megoldható magasabb  fizetésért. Kezdő fizetés (18. 000,-/ nap.)- Nyílászáró beépítő és árnyékolók felszerelésében jártas kollégák jelentkezését várjuk.   B kategóriás jogosítvány és városismeret előny. Önállóan dolgozni tudó, megbízható  szakembert keresünk , segéderő mellé (akár összeszokott csapat is szóba jöhet.)

(fizetés napi 20-25.000,-/nap ami kifizetésre kerül, amennyiben a fent említett Önálló minőségi munkára képes, és eléri a minimum "beépítési norma" minimumait) Szokások és alapvető tulajdonságokat kolléga átadja gyakorlatban, amennyiben szükséges.) 
Munkafelvételhez tudnivalók:


Jó tudni! 


Állásajánlathoz tartozó kérdésekre kell válaszolni. (egy általános , egyszerű rövid teszt, amit rögtön itt tudtok megválaszolni

Majd a videós feladat után még van 9 db kérdés amit meg kell válaszolni.


Kitöltés  maximum 15-20 perc alatt elvégezhető. Kiértékelés után jelentkezünk pár napon belül!

A kérdésekre a válasz nem időre megy! Nyugodtan stoppold  meg a videót, vagy nézd újra, ha szükségét érzed...

Várjuk a jelentkezőket!Indísd el a videót, amiben a kérdések lesznek feltéve, majd a videó alatti rublikában kell megírni a válaszokat röviden! Vesszővel elválasztva!

PL: 1/c,    2/a,    3/d


1) Melyik évben születtél?               

2) Mennyi ideig dolgoztál legtovább egy helyen?  

3) Iskolai végzettség? 

4) Milyen és mennyi szakmai tapasztalatot szereztél? 

5) Hány éve van jogosítványod?

6) Hetente átlagban hány napot dolgoztál?  

7) Heti vagy havi elszámolásban várnád a fizetésed?  

8) Idegen nyelven tudsz e beszélni, ha igen, akkor milyen szinten?  

9) Telefonos adminisztrátor esetén naponta 6-8 öra munkaidőt választanád?


AZ  EMAIL-CÍM  ALATTI  RUBLIKÁBA  RÖVIDEN EGY  SZAVAS  VÁLASZOKAT VÁRUNK.        PL :  1/1987,   2/1 év,    ....


Elérhetőség:
+3630-552-8619
E-mail: nyilaszarokotthona@gmail.com,
info@ablak-ajto-csere.hu,

Web: www.ablak-ajto-csere.hu