Nyílászárók Decco

Decco ablak nyílászáró műanyag profilrendszerDECCO 71 ablakprofil tulajdonságai:

- 6 légkamarás profil a legtisztább fehér színben, kitűnő hőszigetelést nyújtó minőségben,


- A lekerekített szárny 44 mm-es 3-rétegű üveggel való alkalmazásával a hőátbocsátási tényező értéke 1,1 W/m2K,


- Lehetőség háromrétegű üveg alkalmazására 44 mm szélességig,


- Szürke vagy fekete színű, az időjárási hatásoknak ellenálló tömítések,


- Egyenes és lekerekített profilok alkalmazásának lehetősége,


- Egyszerű, klasszikus valamint az egy oldalt lekerekített profilok az ablaknak finom, nyugodt külsőt kölcsönöznek,


- A lekerekített vonalak miatt az ablak harmonikus és modern kinézetű,


- A profilok geometriájának és karcsúságának köszönhetően sok fény jut be az épületbe,


- Fautánzatú fóliák gazdag színválasztéka lehetővé teszi az egyedi igényeket,


- Alkalmazhatók anyagukban színezett profilok is, melyek sokéves színtartósságot garantálnak.


Nyílászáróink helyes megválasztása több szempontból is lényeges. Mindegy, hogy a régiek cseréje vált szükségessé, vagy már építkezés során szeretnénk a lehető legmagasabb minőség, és a vele járó funkcionális előnyök mellett letenni voksunkat, a hang-, és hőszigetelő képességre mindenképpen figyelmet kell majd fordítanunk a választásnál.

De melyek is egészen pontosan azok a tulajdonságok, melyek befolyásolják a hőszigetelés hatékonyságát? Elsősorban a beépítési mélység, és a légkamrák száma az, melyek döntő szempontnak bizonyulnak. A Decco ablakrendszer hat légkamrás kialakítása garantálja, hogy a lakásban levő hő ne távozzon a nyílászárón keresztül az utcára, ezzel akár negyven százalékot is megspórolhatunk a néha bizony igen magasra rúgó fűtési számlán.

A Decco ablakrendszer hatkamrás kialakításával biztosítja, hogy minden energiatakarékossági szempontnak megfeleljenek nyílászárói, s ehhez ráadásul hozzájárul a 70 mm-es beépítési mélység. Hőszigetelő üvegezésével korszerű megoldásként áll mindazok rendelkezésére, akik szeretnék a hosszú távú előnyöket szem előtt tartva otthonukat energiatakarékos módon kialakítani.

Az íves lekerekítéseknek köszönhetően az Decco nyílászárók vízelvezetése kiváló, megjelenésükkel pedig maximálisan illeszkednek még a legmodernebb belsőépítészeti megoldásokhoz is.

Ami az ablakok színvilágát illeti, természetesen nem csak a hagyományos fehér színben szerezheti be a termékeket, hanem akár a fa természetességét, akár a különleges fóliák által létrehozott más, izgalmas színvilágot is otthonába varázsolhatja a Decco ablakrendszer választásával.

A márkától már megszokott minőséget természetesen akkor sem kell nélkülöznie, ha bejárati ajtót, vagy a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő tolóajtót szeretne beszerezni, hiszen ezek is megtalálhatóak a kínálatban.


ABLAKCSERE BUDAPEST

NYÍLÁSZÁRÓK, ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA, NAPELLENZŐK FELSŐFOKON

WEB:   nyilaszarokotthona.hu                        ablak-ajto-csere.hu


Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.Kulcsszavak ami miatt ránk találtál:

#ablakcserebudapest#ablakcsere#ablak#ajto#akcio#ingyen#redony#szunyoghalo#nyilaszarokotthona#ablakajtocsere#aluminiumablak#magyarorszag#budapest#ajandek#szep#otthon#sporol#kepek#fullhd#muanyagablak#muanyagablak#faablak#tetoablak#aablak#nyilaszaro#nyilaszarocsere#nyilaszarocserebudapest#fanyilaszaro#nyilaszarojavitas#akciosnyilaszaro#nyilaszarobeepites#nyilas#nyilas#ajto#lakas"uj#hasznalt#kilincs#uveg#muanyag#biztonsag#ingyen#csere#gyors#szakszeruablakos#szepablak#bukonyilo