Bejárati ajtó már 130.000,-tól!!

Ami tartalmazza az ingyenes felmérést, régi bejárati ajtójának elszállítását és az új beépítését is!

Hívjon most!

 • MABISZ minősítéssel!
 • Magas minőségű acéllemezből készült
 • Két különálló biztonsági zárbetéttel ellátott
 •  16 acéltüskével záródó zárszerkezet
 • 4 darab rejtett kiemelés-gátló csuklópánt
 • Külső, világító kilinccsel ellátva
 • Beépített csengővel
 • Halszemoptika kitekintővel felszerelve
Biztonsági ajtó
Biztonsági ajtó

Bejárati ajtók

Műanyag bejárati ajtó
Műanyag bejárati ajtó
 • Tartozékok: fehér bejárati ajtókilincs, biztonsági zárbetét.
 • Szerkezeti vastagság: 5 légkamrás (hőszigetelési értéke: K=1,2 W/m2)
 • 2,8 mm falvastagságú műanyag profil, tokban és szárnyban 1,5 mm-es acél merevítéssel, sarokmerevítés nélkül! 68 vagy 78 mm-es beépítési mélységgel.
 • Vasalat: alap esetben 5 pontos, gombafejes ajtózárral, 3 db 3D erősített ajtópánttal, 35mm magas ,hő-hídmentes, alumínium küszöbbel.
 • Üvegezés: üveges panelek esetében az üvegszerkezet 4-12-4 mindkét oldalon katedrál üveggel, az üvegek között argongázzal kitöltve . Az alap üveg a csincsilla, de választható más üveggel is: gríz, felhő, fatörzs, delta ...

 • Felület: a szerkezetek alapszíne a selyemfényű fehér (RAL 9016) ,de választható több  féle színben is. 

Biztonsági ajtó választható mintái és színei

További választási lehetőségekről érdeklődjön munkatársunknál.

     Műanyag bejárati ajtó választható panelekkel

További választási lehetőségekről érdeklődjön munkatársunknál. 

+ Nyugdíjas kedvezményben részesülhet minden 65 év feletti vásárlónk!

Kedves érdeklődő, kérném ajánlatkérés esetén töltse le az érdekelt ajtó fényképét, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni, Szerződéskötés esetén csatolva a szerződés mellé vagy E-mail címünkre várjuk a kiválasztott fényképet a kellemetlenségek elkerülése érdekében!

Ebből adódóan esetleges vita kialakulásáért a vállalkozásunk nem vállal felelőséget!

Köszönöm megértésüket

Műanyag bejárati ajtó

Műanyag bejárati ajtók egyedi igények szerint. Tudjuk készíteni alak, méret, szín, nyitásirány stb. szempontjából optimálisan. Bejárati ajtó olcsón, hogy maximálisan ki tudjuk elégíteni vásárlóink igényeit. Legfontosabb sajátosságuk, hogy biztonsági szempontok figyelembevételével készülnek. Kívülről és belülről is zárhatóak, a zárszerkezet több ponton záródik. A biztonságot szolgáló egyéb megoldásokkal is kiegészülnek. Tudnunk kell, hogy abszolút biztonságos ajtót nem lehet készíteni. Ezért a biztonsági kockázatot mindig optimalizálni kell. Egy családi házban szuper biztonságos (ennélfogva drága) bejárati ajtót akkor érdemes beépíteni, ha az egyéb nyílászárók (ablakok, erkélyajtók) is hasonló biztonsági szinten készültek.

Bejárati ajtókat kínálatunkat a következő oldalon tekintheti meg:

www.nyilaszarokotthona.hu


Bejárati ajtók műanyag profilból

A szép, műanyag bejárati ajtó a homlokzat dísze, harmonikusan illeszkedik az épület karakterisztikájához, melyen öröm átlépni és megérkezni az otthon melegébe. A műanyag bejárati ajtók egy emelt szintű lakáskultúra névjegykártyái, amelyek személyre szabott külsőt kölcsönöznek a háznak. A műanyag bejárati ajtók megjelenésükben sokfélék lehetnek, egyszerűek és így visszafogottak, vagy markánsak és ezáltal hangsúlyosak.

A műanyag bejárati ajtók előnyei

- Kiváló minőség a nagy profil keresztmetszeteknek köszönhetően

- Jó hőszigetelés a műanyag bejárati ajtók hőhídmentes küszöbe miatt

- Speciális tömítések zárják ki a huzatot a bejárati ajtóknál

- Sokoldalú megjelenési lehetőség

- Magas betörésbiztonság

- Műanyag bejárati ajtó küszöb

A műanyag bejárati ajtók küszöbe alacsony beépítési magasságának (20 mm) köszönhetően alkalmasak mozgásukban korlátozottak lakásaikban való elhelyezésre is. A hőhídmentes műanyag bejárati ajtó küszöb kimagaslóan jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik.


Műanyag bejárati ajtók kiemelkedő stabilitással

A műanyag bejárati ajtók rendszerét úgy alakítják ki, hogy a lehető legnagyobb acélmerevítést be tudja fogadni. Ebből és a beépítési mélységből adódóan az ellenálló képessége 30 %-al nagyobb lett, mint az átlag műanyag bejárati ajtóké. Olyan küszöbcsatlakozást használnak a műanyag bejárati ajtóknál is, hogy az ajtóprofil és a küszöb között megfelelően zárt kapcsolat jöhessen létre.

Azért, hogy a műanyag bejárati ajtók szélállósága és a sarokmerevsége megfelelő szinten legyen, a rendszerhez passzoló sarokmerevítéseket használnak. A kiegészítők széleskörű választéka lehetővé teszi a műanyag bejárati ajtók sokféle variációját. A műanyag bejárati ajtók többféle színben, acryl-color és fautánzatú fóliás kivitelben is rendelhetőek.

Műanyag bejárati ajtók szerkezete

A műanyag nyílászárók alapanyaga nagy keménységű PVC, melyek minden esetben belső fémmerevítésekkel vannak ellátva. Ennek feladata, hogy növelje a profilok statikai terhelhetőségét, valamint ehhez csatlakoznak a nyílászárók vasalatai is.

A nyílászáró profilok minden esetben cellás felépítésűek. A légkamrák számának növekedésével nő a profilok hőszigetelő képessége, merevsége és vastagsága is. A ma gyártott nyílászárók már UV-álló alapanyagból készülnek, így nem kell tartanunk azok besárgulásától. A vasalatok időszakos olajozásán kívül semmilyen karbantartást nem igényelnek, nem kell festeni őket, könnyen tisztíthatóak. Nagy a formatervezők szabadsága, hiszen szinte bármilyen forma, alak könnyen megvalósítható belőlük, mindez egyre szélesebb színválasztékban. Többszörös szigetelésének köszönhetően szinte hermetikusan zár, fokozott hőszigetelésű és hangszigetelésű üvegezésével kiegészülve szinte kizárja a külvilág zajait. A bejárati ajtópanelek sok változata lehetővé tesz minden elképzelést.

Üvegezés

A műanyag bejárati ajtók alapfelszereltsége:

4-16-4-LOW-E ARG üveg, k=1,1 W/m2K. Különféle üvegtípusokkal. Kérésre ettől magasabb hőszigeteléssel is tudjuk gyártani.

A műanyag bejárati ajtók vasalat rendszere

A bejárati ajtók több ponton záródó kilincsműködtetésű zárral lehetővé teszik a széles, rusztikus kilincscímek szerelését. A vasalatrendszer erős GU pánttal 3 dimenzióban állítható, amely biztosítja a bejárati ajtó tökéletes működését, precíz beállítását. A bejárati ajtó biztonságossága a kilincsszerkezettel növelhető, amely védett térről szerelhető, letörés ellen védett.

A műanyag bejárati ajtók szabvány mérete: 100×210, 140×210, amely kiegészíthető oldal és felülvilágítókkal. Természetesen bármilyen méretet le tudunk gyártani.

Gyártunk egyszárnyú ajtókat, kétszárnyú ajtókat, tolóajtókat, toló-bukó ajtókat, harmonika ajtókat, íves ajtó és boltíves ajtókat. Lehet a bejárati ajtó mellett oldalvilágító és felülvilágító. A nyitható mérettartomány így lehet 350×260 is.

A műanyag bejárati ajtók beépítése

Győződjünk meg méréssel a falnyílás méretéről! A műanyag bejárati ajtók beépítése utólagos elhelyezéssel javasolt, külső nyílászáróknál a munkát bízza szakemberre, mert beszerelés után a jó működés érdekében utólagos illesztést kell végezni! A bejárati ajtók megfelelő légzárással rendelkeznek, így fűtött lakótérbe, lakóházakba, nyaralókba valamint közösségi, ipari és egyéb létesítményekbe építhetők be. Figyelem: a műanyag bejárati ajtók beépítése után biztosítani kell a helyiség megfelelő szellőzését! Különösen az esetleges utómunkálatok következtében növekedhet meg - szellőztetés hiányában - olyan mértékben a páratartalom, hogy a lecsapódott pára a bejárati ajtó szerkezetein, mint kondenzvíz keletkezik, és komoly károkat okozhat!

Karbantartás

A műanyag bejárati ajtók vasalatainak csúszó, forgó alkatrészeit évente egyszer érdemes műszerolajjal kezelni. 6-8 évente a fedőlakkot javasolt felújítani. A műanyag bejárati ajtók kereteit a háztartásban használt normál mosószerekkel lehet tisztítani. Lemosáshoz kéz meleg vizet használjunk! A bejárati ajtót ne tisztítsuk szemcsés súroló szerrel és karcolást okozó eszközzel! Óvjuk a bejárati ajtó vasalatait a víz behatolásától!


Bejárati ajtók Budapest

A lakásokban és a boltokban található bejárati ajtók többsége nem rendelkezik biztonsági paraméterekkel. Egy ajtó biztonsági szintje sok, apró elemekből áll, ezeknek az elemeknek az összessége, egymással való kapcsolata határozzák meg a biztonsági fokozatot.
A biztonsági ajtót egy független biztonságtechnikai cég vizsgálja, ott meghatározzák az ajtó biztonsági szintjét. Ugyanazon MABISZ kategóriájú ajtók betöréséhez (a gyártótól függetlenül) ugyanaz az idő és ügyesség kell, bármennyire nehéz az ajtólap vagy vastag a lemez stb...
Biztonságilag az ajtóink megfelelnek a MSZ ENV 1627-1630, 3. osztályú biztonsági szintnek.
Cégünk garantálja, hogy az ajtókban található összes alkatrész, zárszerkezet és betét ellenőrzött minőségű, az utánpótlásuk biztosított.

- Ajtótok külmérete: 95*205, 86*205 cm.
- Az ajtó anyaga: magas minőségű, laminált acéllemez.
- Ajtólap vastagsága: 70 mm, töltése: kőzetgyapot.
- Zárak: 2 darab zár, EN1303, 3. MABISZ besorolású "henger"zárbetéttel.
- A főzár 11 ponton, a másodzár 3 ponton reteszel.
- Súlya: 65 kg.
- Pántolás: 4 db. tokba süllyesztett, állítható csapágyas pántok.
- Kulcsok: záranként 5 db. lezárt fúrtkulcs (+ 3 db szerelőkulcs).
- Kilincsek: felhúzható (gyorszáráshoz) és lenyomható, strapabíró, formatervezett.
- További tartozékok: kitekintő, LED a kilincsen, küszöb.
- Az ajtót nagymértékű hőszigetelés, hangszigetelés, mechanikai ellenállóság jellemzi.
- Belső, kulcs nélküli gyorszáró retesz.
- Különleges kényelmi funkció: Csak nálunk kapható kulcs nélkül működtethető főzár. A kilincs felhúzásával, egy mozdulattal be lehet zárni a főzárat, mely 11 ponton reteszel. A belsõ kilincs lenyomásával, ki lehet nyitni a bezárt ajtót (kívülről ezt a műveletet természetesen nem lehet elvégezni). A zárt ajtót kívülről csak kulccsal lehet kinyitni.

Web:                www.nyilaszarokotthona.hu                                         www. ablak-ajtó-csere.hu        

    E-mail:           Info@ablak-ajto-csere.hu,            nyilaszarokotthona@ablak-ajto-csere.hu                    

Otthonfigyelő kamerák


Referenciák

Web: www.nyilaszarokotthona.hu                         www. ablak-ajtó-csere.hu

E-mail: Info@ablak-ajto-csere.hu,         nyilaszarokotthona@ablak-ajto-csere.hu    

Miben segíthetünk?

                             Műanyag nyílászárók

                Bejárati ajtók

               Árnyékolástechnika

              Automatizált okos otthon

              Szellőzők nyílászárókhoz

             Beltéri ajtók

           Referencia

             Hangulatvilágítások

             Lakásfestés