Bejárati ajtók budapest

A lakásokban és a boltokban található bejárati ajtók zöme nem rendelkeznek biztonsági paraméterekkel. Egy ajtó biztonsági szintje sok apró elemekből áll, ezeknek az elemeknek az összessége, egymással kapcsolata határozzák meg a biztonsági fokozatát.
A biztonsági ajtót egy független biztonságtechnikai cég vizsgálja, ott meghatározzák az ajtó biztonsági szintjét. Ugyanazon MABISZ kategóriájú ajtók betöréséhez (a gyártótól függetlenűl) ugyanaz az idő és ügyesség kell, bármennyire nehéz az ajtólap vagy vastag a lemez stb...
Biztonságilag az ajtóink megfelelnek a MSZ ENV 1627-1630, 3. osztályú biztonsági szintnek.
Cégünk garantálja, hogy az ajtókban található összes alkatrész, zárszerkezet és betét ellenőrzött minőségű, az utánpótlásuk biztosított.

- Ajtótok külmérete: 95*205, 86*205 cm.
- Az ajtó anyaga: Magas minőségű laminált acéllemez.
- Ajtólap vastagsága: 70 mm, töltése: kőzetgyapot.
- Zárak: 2 darab zár, EN1303, 3. MABISZ besorolású hengerzárbetéttel.
- A főzár 11 ponton, a másodzár 3 ponton reteszel.
- Súlya: 65 kg.
- Pántolás: 4 db. tokba sülyesztett, állítható csapágyas pántok.
- Kulcsok: záranként 5 db. lezárt fúrtkulcs (+ 3 db szerelőkulcs).
- Kilincsek: felhúzható (gyorszáráshoz) és lenyomható, strappabíró, formatervezett.
- További tartozékok: kitekintő, LED a kilincsen, küszöb.
- Az ajtót nagymértékü hőszigetelés, hangszigetelés, mechanikai ellenállóság jellemzi.
- Belső, kulcs nélküli gyorszáró retesz.
- Különleges kényelmi funkció: Csak nálunk kapható kulcs nélkül működtethető főzár. A kilincs felhúzásával, egy mozdulattal be lehet zárni a főzárat, mely 11 ponton reteszel. A belsõ kilincs lenyomásával, ki lehet nyitni bezárt ajtót (kívülről ezt a műveletet természetesen nem lehet elvégezni). A zárt ajtót kívülről csak kulccsal lehet kinyitni.

ABLAKCSERE BUDAPEST

NYÍLÁSZÁRÓK, ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA, NAPELLENZŐK FELSŐFOKON

ablakcsere budapest nyilaszarokotthona.hu ablak-csere-budapest.com


Az ár, az ajtó összes alkatrészeire vonatkozik (tok, kilincsek, extrák, kényelmi funkció, cilinderbetétek 5/6 db. kulcsal), és tartalmazza az Áfa-t. - A koronavírus-járványra való tekinettel, a munkavégzés után ipari vírusírtó szerrel fertõtlenítjük a beszerelt ajtót és a munkakörnyezetet. Az alkamazott szerrõl --EZEN A LINKEN-- talál bõvebb információt.
- A beépítést csak Budapest területén vállaljuk.
- Az előzetes felmérés ingyenes! Megtakarítás: 5.000,-Ft.
*Az ár tartalmazza a munkavégzés utáni fertõtlenítést ipari vírusírtó szerrel.
*Az ár tartalmazza az ajtó kiszállítását, a régi ajtó bontását, a falnyílás kisebb átalakításait, az új ajtó beállítását és rögzítését dűbellel és PUR habbal, a sitt és a régi ajtó elszállítását.
*A beépítés ára egy szabvány, kb. 100 x 210 cm vagy 90 X 210 cm-es falnyílásnál értendő. Amennyiben a falnyílás mérete lényegesen eltér a szabványtól, az átalakítást elvégezzük külön díj ellenében.
*Egy szabvány beton panelházban INGYEN elvégezzük az utólagos helyreállítást takaró csíkokkal. Abban az esetben, ha az utólagos helyreállításhoz vakolás is szükséges, kérésére azt elvégezzük külön díj ellenében.
*A beépítést 3-6 nap alatt vállaljuk.
*A beépítést csak Budapesten vállaljuk.Az ajtó biztonsági szintjének nagymértékű fokozásá érdekében forgalmazzuk ezt a kiemelkedően magas biztonsági fokozatú cilinderbetétet.
- Az ajtó beszereléssel egyidőben megrendelt betét ára: 6.000,-Ft/db. - Amennyiben csak a betétet (ajtó és beszerelés nélkul) szeretné vásárolni, annak a listaára: 13.000,-Ft/db.Megunta, hogy rengeteg kulcsot cipel magával? Segítünk! Az okoszárunk kulcs nélkül nyitható: használhat ujjlenyomatot, számkódot, vagy IC kártyát a nyitáshoz. Felejtse el az "elveszett kulcs" szindrómát. Továbbá ez ideális és kényelmes megoldás a többtagú családoknak vagy egy kiadó lakásra.
A zár max. 120 db. számkódot, 200 db ujjlenyomatot és 200 db. kártyaadatot tud tárolni. A kártyákat, kódokat, ujjlenyomatokat bármikor lehet törölni, változtatni.
A zárhoz tartozó 2 db. akkumulátorait belülrõl és kívülrõl is lehet tölteni.
Minden esetre a zárhoz tartozik még 2 db. mechanikus kulcs, mely vészhelyzetben manuálisan kinyitja azt.
A zár kompatibilis, és ingyen beszereljük (akár utólag is) Secdoors, vagy más típusú cilinderbetétes ajtókra.A 2 éves teljes körű jótállás csak a saját vagy a SECDOOR HUNGARY Kft által ajánlott beépítő csapat munkája esetén érvényes, külsős szállítók vagy ismeretlen beépítők által okozott szállítási és beépítési károsodás, rongálás és nem célszerű használata esetén a jótállás megszűnik. A beépítés nélküli ajtóvásárlás esetén, a 2 éves jótállás - gyári hiba esetén - az ingyenes alkatrészellátásra vonatkozik.Cégünk 2008 óta forgalmazza azt új generációjú SECDOORS biztonsági ajtókat. Több éves tapasztalatszerzés után ki tudtuk küszöbölni az összes hibákat, melyeket a régi típusú ajtók tartalmazták, a kivitelezés minőségét gyökeresen javítottuk, a felhasznált alapanyagok erősebbek, strapabíróak. A zárszerkezetek tökéletesítettük, a meghibásodás lehetősége minimális. Ezért vállaljuk a két éves teljes körű garanciát. A raktárunkban minden alkatrész található, a kulcsok másolhatók.
A minőségi újítások eredményében a forgalmunk ugrásszerűen megnövekedett, évről évre az eladott mennyiség, a válság ellenére is nagyobb volt. Ez azt jelenti, hogy a piac elfogadta és felminősítette ezt az ajtócsaládot, ellentmondott azoknak a sok kritikáknak, melyeket az első generációs ajtók kaptak. Sajnos ezt a tényt sok interneten író szaki még ma sem tudja elfogadni :(.
A változtatások következményében a MABISZ magasabb kategóriában sorolta az ajtóinkat. Biztonságilag nem tudnak kevesebbet, mint bármely 80-150 ezer forint körüli, országunkban forgalmazott ajtók, mivel a MABISZ egy kategóriába sorolja be ezeket. (A Magyar Biztosítók Szövetsége és az ORFK közös ajánlás száma: 5225-10-2/20130919)
Igaz, vannak nagyon silány minőségű kínai ajtók, melyek ugyanúgy néznek ki mint a mi ajtóink de egészen más anyagfelhasználással készültek (vékonyabb és rosszabb acél, rosszabb zárak és mechanika, belül üresek, papírráccsal töltöttek). Ezeket az 1. generációs ajtókat jelenleg a nagy áruházak, szórólapozók vagy a házaló ügynökök árulják nagyon olcsón.
- Jó tanácsok: Ne adjon ki pénzt egy ajtóra, mielőtt nem látta élőben a saját ajtóját és nem kapott részletes tájékoztatást az ajtó és a szolgáltatások minőségéről! Az ajtót olyan cégtól vagy szakembertől vegye/szereltesse be, mely leinformálható, és biztosítja a garanciát és az alkatrészellátást. Kérjen véleményt olyan embertől, akinél már beszereltek ilyen ajtót.

- Biztonságban érzi magát otthon!
- Egy esztétikus, könnyen kezelhető ajtót kap, melyen nincsenek csúnya hevederzárak, reteszek, kiakasztók. Olyan ajtót, melyet nem lehet nekifutással a tokból kidönteni, egy kalapácsütéssel letörni a zárat, álkulccsal behatolni. Acélajtó lévén, nem éghető.
- Az ajtóink a legolcsóbbak a hazai piacon a saját kategóriában, mivel mi importáljuk ezeket az ajtókat, nem tartunk fel felesleges nagy bemutatótermeket és alkalmazottakat. A felméréseket, beépítéseket, helyreállításokat saját alkalmazottunkkal valósítjuk.
Ezért is vállaljuk a tényleges teljes körű garanciát, mivel nincsenek "külsősök", idegen láncszemek, akikre elhárítjuk a felelősségeket. Egy komoly, leinformálható cég vagyunk, mely sok évig szándékozik dolgozni, ezért mindent megtesszük, hogy hosszú távra is megnyerjük a vásárlóink bizalmát.

- Mind ezeket és ezekhez hasonló az ajtókat, Kínában gyártják. Ott sok száz cég foglalkozik ezzel az üzlettel, melyet egy egész iparág támogatja az érc kibányászástól a kész ajtó eladásig az egész világon. Mint minden kínai terméknél, itt is a minőség kérdése áll fent: lehet-e jó terméket gyártatni Kínában? A válasz a megrendelőtől függ: mikor például a Philips, Adidas, NASA és sok-sok más óriás jó pénzért minőségi termékeket gyártatnak ott, nálunk, egy "jól bevált módszer" alapján OLCSÓN, igazán silány minőséget rendelnek meg a kereskedők. Ezért is volt rossz híre ennek az ajtócsaládnak.
Mi nem ezt a módszert követjük: gondoskodunk és többet fizetünk azért, hogy mindenhol minőségi alkatrészek, és anyagok kerüljenek az ajtóinkba, hogy a legjobb ár/minőség viszonyt kapjon a Kedves Vásárló.

- Az acéltokban beágyazott robusztus pántok gyakorlatilag behatolhatatlanná teszik az ajtó pántoldalát.
- 16 mm vastag és 3-4 cm hosszú acéltüskék felül és alul 1-1 ponton, a kilincs oldalon pedig 12 ponton reteszelnek - feszítővassal, pajszerrel rengeteg erőfeszítés és idő kell a kifeszítésükhöz.
- A zárcímke kifeszítését egy 5mm-es vastag acél gátolja, mely nem engedi a cilinderbetétek elérését. Másrészt keményacélból gyártott forgórozetták jól védik a cilindereket a kifúrástól.
- A cilinderbetétek, MABISZ által elfogadott, zársöprés, finomnyitás, magkihúzás, savazás ellen védettek. A cilinderbetét 5 db. lezárt, biztonsági fúrtkulccsal van ellátva (+ 2 db szerelőkulcs). A másodzár, mely ugyanazok biztonsági tulajdonságokkal bír, megduplázza munkáját a betörőnek az ajtó nyitásához.
- Az egész acélajtó kb. 65kg tiszta acél. Ezt az ajtót látván a betörő inkább egy másik, gyengébb ajtót választ ki

ABLAKCSERE BUDAPEST

NYÍLÁSZÁRÓK, ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA, NAPELLENZŐK FELSŐFOKON

ablakcsere budapest nyilaszarokotthona.hu ablak-csere-budapest.com